The Fact About ثبت شرکت در تهران That No One Is Suggesting

ثبت شرکت نیک با بهره گیری از متخصصان و فارغ التحصیلان از دانشگاه های برتر در این حوزه کلیه خدمات ثبتی متقاضیان را با افتخار تقبل می کند .

۴در این مرحله، مشخصات نماینده قانونی شرکت که متقاضی ثبت شرکت است را وارد نمایید و مجددا دکمه گام بعدی را بزنید.

در صورتی که متقاضی همچنان بر ثبت برند و لوگوی مورد نظر اصرار داشته باشد، در ضمن اظهارنامه متقابلی این موضوع را به اداره مالکیت معنوی اعلام خواهد کرد.

در واقع برند یک نام و نشانه است که یک کسب و کار یا یک محصول را متمایز می‌کند و به محصولات و خدماتی که ارائه می‌دهید، ارزش و اعتبار می‌دهد؛ به گونه‌ای که وقتی شما برندی به ثبت می‌رسانید، اعتماد مشتریانتان را جلب می‌کنید که همین مسئله سود زیادی برای کسب و کار شما به همراه خواهد داشت؛ برای مثال نگاهی به برندهای دیگر معروف بیاندازید که با ثبت برند و لوگوی خود تمایزی بین محصولاتش با سایر محصولات موجود در بازار ایجاد کرد.

در صورت فراموشی کد پیگیری خود، می توانید گزینه شماره پیگیری خود را فراموش ثبت شرکتها کرده ام را انتخاب نموده و اقدام به بازیابی کد پیگیری خود نمائید.

جهت شروع ثبت و مشاوره رایگان فرم زیر را تکمیل نمایید ثبت شرکت

پر واضح است که شرکت‌های بزرگ به شرکتی که به صورت رسمی ثبت نشده باشد اعتماد نمی‌کند.

با توجه به موقعیت تهران از نظر اقتصادی و سیاسی و حجم زیادی از کسب و کارها در تهران که باعث رونق اقتصادی و فعالیت بسیاری از شرکت های معتبر شده است پس ثبت شرکت در تهران میتواند برای رشد کسب و کار شما امتیاز خوبی باشد.

پس از ثبت شرکت ممکن است مدیران شرکت به اختیار و یا به اجبار مجبور به ثبت تغییراتی در شرکت شوند که در این صورت پس از آنکه متناسب با تصمیم مورد نظر ، صورتجلسه تنظیم شد با مراجعه به این قسمت از سامانه تمامی اطلاعات مندرج در صورتجلسه و اطلاعات درخواستی مانند شناسه ملی شرکت ، شماره ثبت ، تاریخ و ساعت جلسه ، نوع مجمع ، نوع تصمیم و ... را باید تکمیل نمایند .

آنها پس از محاسبه هزینه‌ها، سود باقی مانده را بین اعضای خود تقسیم می‌کنند.

لوگو و برند باید بتواند کالاها و خدمات یک موسسه را از محصولات شرکت های دیگر متمایز سازد.

مطابق با مقررات قانونی چه برندها و لوگوهایی را می توان به ثبت رساند؟

چنانچه سوالاتی پیرامون این موضوع دارید، با ما همراه باشید.

شرکت تجاری در قانون تجارت به هفت نوع تقسیم شده است که عبارتند از: شرکت سهامی، شرکت با مسئولیت محدود، شرکت تضامنی، شرکت مختلط غیر سهامی، شرکت مختلط سهامی، شرکت نسبی و شرکت تعاونی.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *